Drie dagen feest bij Marga Klompé Aalten Bredevoort

Maatschappij

AALTEN - Het was terug naar de flower-powertijd in de tuin van Beth San. Er werd een driedaags evenement gehouden voor de bewoners van de locaties Aalten en Bredevoort (Ambthuis, Hoge Veld, Stegemanhof en Beth San) van Marga Klompé. Het werden drie dagen met een gouden randje.

Dit voorjaar ontstond het idee bij Welzijn Aalten, Bredevoort & Beltrum van Marga Klompé om zo’n evenement te organiseren met voor iedereen een feestelijk moment. De plannen werden verder uitgewerkt door een team enthousiaste medewerkers. In de tuin van Beth San werd een tent opgezet en alles werd aangekleed in de stijl van Flower Power. Er kwam een snackwagen om te zorgen voor een heerlijke maaltijd.
Op de eerste dag waren alle bewoners en één familielid uitgenodigd om te komen voor een optreden naar keuze. Het ochtendprogramma werd verzorgd door de Pauwergirls, en in de middag was er een optreden van duo Nootmuskaat. Iedereen genoot van de bekende liedjes en meezingers.
De tweede dag was voor alle vrijwilligers. Jaarlijks wordt deze groep uitgenodigd voor een gezellige avond om hen op deze wijze te bedanken voor hun waardevolle werk binnen de locaties. Tijdens deze dag worden ook alle jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit jaar waren dat er acht, die hun 25- of 12,5-jarig jubileum vierden. De Golden Oldies maakten met hun zang het feest compleet.
Op dag drie was het de beurt aan de medewerkers die binnen de locaties werkzaam zijn. Rond 17.00 uur kwamen zij geheel in stijl binnen om samen te genieten van een feestavond met muziek verzorgd door Roy Vultink. Het was fijn om even bij te kletsen en samen te feesten.