Ruilbeurs van planten

VARSSEVELD - Groei & Bloei Aalten e.o. houdt zaterdag 1 oktober  een plantenruilbeurs van 9.00 tot 10.30 uur op de parkeerplaats van ’t Hofshuus aan de Leemscherweg 24 in Varsseveld. De koffie, thee en een bus voor de vrije gift staan klaar. 

Tijdens deze gezellige ruilbeurs kunnen bezoekers met hun overgebleven planten terecht zodat zij er wellicht iemand anders blij mee kunnen maken. Zoekt u nog planten maar niks om ‘te ruilen’?  Dat hoeft ook niet, u gaat vast met iets leuks naar huis.
Tijdens deze ruilbeurs zijn planten, struiken, zaden, stekken en aanverwante tuinartikelen welkom om een plekje in een andere tuin te krijgen. Graag bij vertrek eigen verpakkingsmaterialen en overgebleven spullen mee retour nemen.


Een blik op de eeuwigheid

AALTEN - Op zondag 25 september om 9.30 uur is er een Rooms-katholieke viering in de Oude Helenakerk in Aalten. Voorganger is Hans de Graaf.

Centraal in deze dienst staat een actuele vraag: Is het mogelijk om In ons voorbijgaand aardse bestaan een glimp van eeuwig leven op te vangen? In deze tijd vol onzekerheden groeit namelijk het besef dat er ook grenzen zijn aan het almaar genieten en consumeren.


Toneelavond De Haort

AALTEN - Toneelvereniging De Haort heeft zaterdag 24 september om 19.45 uur (zaal open 19.15 uur) een voorstelling in zaal Elim.

De Haort voert het blijspel 'De Pette an de Pillen' op, van auteur Bernd Gombold.
Entree is 7,50 euro, inclusief kop koffie/thee. Verloting in de pauze. Kaartverkoop bij Meneer Kees en Primera, Bredevoortsestraat 3 en 8 en Messink & Prinsen aan de Landstraat 39 in Aalten.
Kaartreservering: Siny Veneberg Kreeft 6, 0543-471203 en Ina van de Put Hogestraat 75a, 0543-476171.
Informatie: srfharm@hotmail.com, 06-50804060,


www.restaura-tiefondsaalten.nl