De Kikkerprinses. Foto: PR
De Kikkerprinses. Foto: PR

Deze zomer weer gratis
openluchttheater voor kinderen

AALTEN - Ook deze zomer zal de Talentverbinder met diverse samenwerkingspartners binnen de gemeente Aalten openluchttheaters organiseren voor kinderen. De theaters zijn gratis te bezoeken, een vrije gift wordt op prijs gesteld. 

Zaterdag 16 juli in Vestingpark Bredevoort (bij slecht weer in t Grachthuys): de poppenkastvoorstelling 'Jan Klaassen bouwt een feestje', voor kinderen in de leeftijd van ongeveer vier tot acht jaar.

Zaterdag 30 juli in speeltuin Robbedoes in Aalten (bij slecht weer in gebouw Robbedoes binnen): de poppenvoorstelling 'De Kikkerprinses', ook voor vier tot en met acht jaar.

Zaterdag 6 augustus bij kinderboerderij De Ahof in Aalten (bij slecht weer ie het overdekt): de peuter-poppenvoorstelling 'Ik word een heel blij visje', voor de leeftijdsgroep van ongeveer twee toto en met zes jaar.

Zaterdag 13 augustus achter Kulturhus Dinxperlo (bij slecht weer in het Klein theater): de poppenvoorstelling 'Molletje Bim', voor twee tot en met zeven jaar..

Op donderdag 1 september is er eens speciaal poppentheater voor mensen met een verstandelijke beperking (van alle leeftijden). Deze voorstelling heet 'Later word ik ridder' en zal gehouden worden bij kinderboerderij De Ahof in Aalten (bij slecht weer overdekt). 

Aanmelden kinderen kan via www.vitaalbad.nl. Op deze website is ook meer informatie over het programma te vinden.
De inloop is telkens vanaf 13.00 uur en de aanvang is om 13.30 uur. De voorstellingen duren ongeveer een uur.