Koor Classic WM zoekt projectleden

WINTERSWIJK - Voor het concert op 11 maart 2023 in theater de Storm in Winterswijk zoekt koor Classic WM enthousiaste mensen die met het koor mee willen zingen. Het wordt een bijzonder concert waarin Classic WM in samenwerking met WMT (Winterswijks Muziek Theater) en Harlekijn (Winterswijks Jeugd Muziek Theater) en het Euregio orkest, een avondvullend programma gaat verzorgen. Graag willen de koorleden laten horen en zien, dat klassieke muziek voor iedereen een prachtige belevenis kan zijn.

Het koor zingt onder andere werken van Beethoven, Verdi, Mozart, Gounod, Strauss. Met veel passie, plezier en professionaliteit is de dirigent Ivo Boytchev in staat om het koor en de individuele leden te laten groeien naar een hoger niveau. Het plezier in zingen blijft voorop staan.
Classic WM biedt deze unieke kans om kennis te maken met de mooie wereld van de opera en de klassieke muziek. Het koor zoekt sopranen, alten, tenoren, baritons en bassen.

Liefhebber kunnen deelnemen aan dit project voor 10 per maand. Op 16 mei is de eerste repetitie van het concert repertoire. Als enthousiast is geworden na deze ervaring en in het koor wil blijven zingen, kan lid worden van het koor.

Classic WM repeteert elke maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Klephoorn, Laan van Hilbelink 6 Winterswijk. Aanmelden kan via www.classicwm.nl.