Team Top2000 diensten bij de Zuiderkerk, Aalten. Foto: Marinkefotografie

Team Top2000 diensten bij de Zuiderkerk, Aalten. Foto: Marinkefotografie

Top2000 diensten weer on tour

REGIO - Na uitstel komt gelukkig geen afstel: in mei 2022 worden een viertal Top2000-diensten georganiseerd. Met een kleiner koor, een kleinere live-band en prachtige nummers die passen bij het thema 'Nieuw begin, Top geluid'. 

Terugblik
In de diensten wordt teruggekeken naar een lange periode met corona, met soms moeilijke maatregelen. Elkaar niet zien, geen terrasje mogen pakken, thuis werken en online lessen, maar ook elkaar geen knuffel mogen geven en niet naar de kerk mogen gaan. Twee jaar lang beheersten de maatregelen rondom de coronapandemie in meer of mindere mate het leven. Na twee jaar leek het leven richting (een nieuw) normaal te gaan, maar toen kwam de dreiging opeens uit een hele andere hoek. Oorlog bleek ineens niet zo ver weg en beïnvloedde het leven van mensen op heel veel verschillende manieren.

Muziek met een betekenis
Wat staat er over in de bijbel en welke muziek past hierbij? Natuurlijk muziek uit de Top2000, muziek met een betekenis. Vier diensten, vier voorgangers: misschien ook vier verschillende invalshoeken? Welke link leggen zíj bij dit thema en bij deze nummers uit de Top2000? Het worden in ieder geval diensten vol inspiratie en zingeving!

De Top2000 diensten worden gehouden op zondagmorgen 15 mei om 10.00 uur in de Dorpskerk in Dinxperlo, voorganger is ds. A. van Voorst en zondagavond 15 mei om 19.00 uur in de Zonnebrinkkerk in Winterswijk, voorganger is hier dhr. L. Grooten.