Dans activiteit bij DanzArte. Foto: PR
Dans activiteit bij DanzArte. Foto: PR

Ook in mei leuke cultuuractiviteiten voor kinderen

Algemeen

AALTEN - Op elke eerste en derde woensdag van de maand worden voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar leuke cultuuractiviteiten georganiseerd. Op de vrijdag is de sportcarrousel voor alle kinderen uit Aalten bij Sportpark Zuid al een begrip, het cultuurcarrousel is daarop een mooie aanvulling. Figulus Welzijn is de kartrekker van deze cultuur activiteiten. In samenwerking met diverse cultuur aanbieders zoals dans-, muziek-, creatieve en andere verenigingen uit Aalten worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

In de maand april waren er twee leuke activiteiten in samenwerking met Danzarte en de Robbedoes. Bij Danzarte werd samen heerlijk gedanst op hip hop muziek onder goede begeleiding van Magali en haar oudere leerlingen. De derde woensdag waren er Koningsspelen bij de Robbedoes. Dit was al een voorproefje op de Koningsdag.

Ook in mei zijn er weer leuke cultuuractiviteiten op de eerste en derde woensdag van de maand. De eerste woensdag op 4 mei kunnen kinderen zich opgeven om deel te nemen aan een workshop Weerbaarheid georganiseerd door Adriaan Veldboom van AV Weerbaarheid. Deze leerzame activiteit is van 14.00 tot 15.00 uur. De derde woensdag op 18 mei wordt er door studenten van het Graafschap College een schattentocht georganiseerd bij speeltuin Robbedoes van 15.00 tot 16.30 uur. Aanmelden voor deze activiteiten kan via www.Vitaalbad.nl  De activiteiten zijn onder het kopje ‘aanbod’ te vinden bij Cultuurcarrousel. Als er vragen zijn, kan een mail worden gestuurd naar Michiel Stronks m.stronks@figulus-welzijn.nl