Handen schudden van gasten met Peer Tof Theater. Foto: PR
Handen schudden van gasten met Peer Tof Theater. Foto: PR

Op zondag 24 april gaf Peer Tof Theater een speciale tiener voorstelling

Maatschappij

GROENLO - Een bijzonder aanvraag bij Kanjers voor Kanjers door Harm en Simone Tebraak leidt tot een voorstelling van Peer Tof Theater voor tieners.

“Het leek ons zo fantastisch om een gezellige middag te organiseren met speciaal theater voor de Kanjer puberdoelgroep.” Dat is zeker gelukt, alle vrienden van Harm, maar ook de ouders en begeleiders hebben enorm genoten van de gezellige middag het vakmanschap van Peer Tof Theater. 

De gasten werden ontvangen in de prachtige lobby van De Mattelier met een glas (kinder)champagne om vervolgens het spektakel bij te wonen. De uitvoering begon om 14.00 uur. Het was niet alleen maar zitten en kijken of lachen, maar de jongeren moesten ook aan de slag; meehelpen met muziek maken, meehelpen met poetsen en zelfs mee-acteren in de show Het Openluchttoilet. 

“Wat is er nu fijner dat poepen in de buitenlucht. Marijke en Jette zorgen ervoor dat het toilet schoon is en lekker ruikt. De hele dag door komen er allerlei klanten waar zij bijna alles van weten. Als mevrouw de Bruin komt wordt het pas echt spannend...” Een grappige voorstelling waar een luchtje aan zit! Grappig was het zeker, maar ook heel herkenbaar. De tieners en pubers die waren uitgenodigd genoten zichtbaar van de gekke en vieze grapjes van Peer Tof Theater. Het was een middag om niet snel te vergeten.  

Peer Tof Theater tijdens de voorstelling. Foto: PR