AZSV VR 5 zit er warmpjes bij. Foto: PR
AZSV VR 5 zit er warmpjes bij. Foto: PR

Jacks voor AZSV VR 5 van Alfa Accountants

Sport

AALTEN - Alfa Accountants sponsort AZSV VR 5 met heerlijk comfortabele jacks. De warme geste is al van enige tijd geleden maar het lukte kort geleden om directievoorzitter Arjan Kruisselbrink hiervoor te bedanken. 

AZSV VR 5, met 21 speelsters, heeft tijdens wedstrijden altijd met veel wisselspeelsters te maken. Hoe fijn is het om er als bankzitter warmpjes bij te zitten. Sowieso in de winterperiode maar ook de afgelopen weken hebben de dames op zaterdag veel plezier gehad van de dikke jassen! Aanvoerster Iris bedankte Arjan met een aardig woordje en keepster Bernadette overhandigde hem een teamfoto en een fles wijn.

Alfa Accountants adviseert agro en mkb-ondernemers onder andere vanuit Aalten waar Alfa zich bevindt aan de Nijverheidsweg. Met ook nog kantoren in Zelhem en Winterswijk is deze landelijke organisatie in de Achterhoek goed vertegenwoordigd. Het optimaliseren van resultaten gebeurt met oog voor duurzaamheid, gezonde groei, nuchterheid en een sociale insteek. Het typeert de accountants, fiscalisten, bedrijfskundigen en adviseurs van Alfa Accountants. 

Arjan liet weten dat Alfa Accountants zich graag laat zien binnen de sportwereld met speciale aandacht voor damesteams, een mooie match dus waar AZSV VR 5 enorm blij mee is.