Graffiti Robbedoes. Foto: PR

Graffiti Robbedoes. Foto: PR

Speeltuin Robbedoes zoekt vrijwilligers

Maatschappij

AALTEN - Speeltuin Robbedoes is op zoek naar vrijwilligers die affiniteit hebben me kinderen en zich willen inzetten voor een gezellige en veilige speelplek. 

De Robbedoes is een speeltuinvereniging tussen de Saksenstraat, Brukterenstraat en Berkenhovestraat in Aalten. Voor leden is de toegang tot de speeltuin gratis, niet leden betalen een kleine bijdrage. Naast dat de Robbedoes haar speeltuin beschikbaar stelt om te spelen, worden ook diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen gedurende het jaar. De Robbedoes is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die affiniteit hebben met kinderen en zich willen inzetten voor een gezellige en veilige speelplek.

Vrijwilligers bij de Robbedoes dragen bij aan het creëren van een veilige en gezellige speelomgeving voor kinderen uit Aalten. Zij helpen met het onderhoud van de speeltuin en het gebouw. Ook is Robbedoes op zoek naar mensen die een oogje in het zeil willen houden op de kinderen en de speeltuin wanneer we deze geopend is. Robbedoes biedt een gezellig team van vrijwilligers, elk jaar een barbecue en wanneer vrijwilligers tijdens de zaterdagen en vakantieperiodes kunnen helpen om de speeltuin open te houden, staat daar een vrijwilligersvergoeding van 3 euro per uur tegenover.

De Robbedoes zoekt oppassers die toezicht houden, aanspreekpunt zijn en consumpties kunnen verkopen, in de middaguren, tijden en dagen kunnen worden overlegd. Ook vrijwilligers die onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden kunnen verrichten aan de speeltuin en het gebouw zijn welkom. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via e-mail: info@speeltuinrobbedoes.nl of reageren via Facebook: SpeeltuinRobbedoesAalten