Feest bij Knallen Voor Kanjers. Foto: Archief PR
Feest bij Knallen Voor Kanjers. Foto: Archief PR

Knallen voor Kanjers zoekt Goede Doelen

Organisatie wil meer projecten tegelijk ondersteunen

AALTEN - Op vrijdag 26 augustus is het alweer zover, dan wordt de derde editie van Knallen voor Kanjers georganiseerd door Fietsgroep ’t Muurtje. 

Knallen voor Kanjers wil, net als het regionaal welbekende Kanjers voor Kanjers, een bijdrage leveren aan projecten binnen de gemeente Aalten die het welzijn van het kind bevorderen en/of ondersteunen. 

Projecten rond sport en/of spel hebben een voorkeur maar zijn geen voorwaarde. Ook projecten op een ander niveau ten bate van het welzijn van het kind kunnen steun van Kanjers voor Kanjers ontvangen. Kinderen blij maken, dat is wat waar deze organisatie voor staat.  

De eerste twee edities hebben veel opgebracht voor de toegewezen projecten, dus dit jaar streeft de organisatie ook weer naar een grote opbrengst. Deze editie is het de bedoeling om meerdere projecten tegelijk te ondersteunen. 

In natura
Knallen voor Kanjers geeft geen geld, zij draagt bij in natura. Dat houdt in dat zij een geldbedrag beschikbaar stelt ten behoeve van het vooraf aangedragen doel of doelen, maar dat geld wordt pas overgemaakt zodra het project daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Op deze manier wordt de bijdrage gegarandeerd goed besteedt.

Voorwaarden
Enkele voorwaarden die worden gesteld aan de projecten: Het is een kind, woonachtig in de gemeente Aalten, minder bedeeld, ziek en/of met een beperking en waarbij de reguliere te verkrijgen subsidies of ondersteuning van overheden niet toegekend worden.

Dus als men een kind in het eigen gezin, familie of vriendengroep heeft die op welke manier dan ook een financiële injectie goed kan gebruiken voor een langgekoesterde wens, dan kan een aanvraag worden gedaan via secretaris@fietsgroepmuurtje.nl 

Hulp, aangeboden door Knallen voor Kanjers kost geld.
Helpen
Mensen kunnen op verschillende manieren helpen. Knallen voor Kanjers vertelt graag alles over de mogelijkheden. Informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op. Ook voor andere vragen kan contact worden opgenomen met Dave Blekkink, tel. 06-47144023.

Backyard 't Muurtje
Ook deze editie zal plaatsvinden bij Backyard ’t Muurtje, Plein Zuid 12 te Aalten. Meer info over de inhoudt van deze gezellige benefietavond volgt later dit voorjaar.