Groei en Bloei gaat op tuinreis. Foto: Archief Achterhoek Nieuws

Groei en Bloei gaat op tuinreis. Foto: Archief Achterhoek Nieuws

Groei en Bloei op tuinreis

Excursies naar bijzondere tuinen

AALTEN - Op 14 en 15 juni gaat Groei en Bloei met belangstellenden op een tweedaagse tuinreis met de bus richting Brabant en de grens over naar Belgiƫ.

Drie locaties
Op de eerste dag worden drie locaties bezocht. Ons Paradijs in Someren, de tuin van Marc Claessen en Gaby van Dijck en Marnis kwekerij in Bunde, waar het ook mogelijk is om plantjes te kopen.

In de avond is er een diner en overnachting in Urmund bij het van der Valk hotel waar ook de volgende ochtend het ontbijt wordt genuttigd. De tweede dag brengt het gezelschap naar De tuin van Dina Deferme en de Mesenhof in Bergeijk waar ook de lunch wordt gebruikt. 

Er wordt een bezoek gebracht aan de Tuinen in Demen, bekend van Martje van den Bosch. De reis wordt afgesloten met een buffet in het Boshuis in Arnhem.

De prijs is inclusief hotel, ontbijt, comfortabel reizen in een touringcar, ervaren en plezierige reisleiding, de entrees van de tuinen, gedurende de hele dag koffie/thee (eventueel wat lekkers), een keer een lunch en twee keer een diner. De drankjes bij alle maaltijden zijn voor eigen rekening. 

Zoals gebruikelijk is er ook nu geen lunch voor de eerste dag geregeld. Reizigers dienen zelf iets mee te nemen wat onderweg in de bus of in een tuin genuttigd kan worden. De totaalprijs voor de reis bedraagt 262,50 euro met een toeslag van 50 euro voor een eenpersoonskamer.  

Interesse om met deze leuke reis mee te gaan? Aanmelden kan via e-mail bij Willemien ter Haar, penningmeester.gbaalten@gmail.com