Talententuin in DRU. Foto: PR
Talententuin in DRU. Foto: PR

Ontmoet jouw droomwerkgever op de
Talententuin

ULFT - Dat er genoeg interessante carrièrekansen voor jongeren in de Achterhoek te vinden zijn, dat is 13 mei wel te zien bij de Talententuin. In de SSP-hal op het DRU Industriepark presenteren meer dan 100 Achterhoekse werkgevers zich aan jongeren uit de Achterhoek en omliggende regio’s. Saai wordt het zeker niet. Bedrijven pakken groots uit en nemen diverse producten, gadgets en innovaties mee.

Door de bedrijven op de Talententuin te presenteren, wil de organisatie jong talent in de regio houden. Voor een gave (afstudeer)stage of startersfunctie hoeven studenten/afgestudeerden niet naar het westen. De Talententuin is dé plek om in één middag verrast te worden over het aantal gave carrièrekansen in de Achterhoek.
Daarnaast zijn op de Talententuin inspirerende masterclasses en workshops te volgen. Alles om jongeren voor te bereiden op de volgende stap in de carrière.
Niels Willems, de oprichter van Brekr, neemt belangstellenden mee in zijn ondernemersverhaal over de ontwikkeling en het succes van deze Achterhoekse elektrische brommer.
Ewout Genemans is talentvol televisiemaker en bekend van de spraakmakende Bureau-reeks en Verslaafd! Voor zijn programma’s gaat hij letterlijk en figuurlijk de grenzen over. Zo slaapt hij in de meest enge gevangenissen over de hele wereld en volgt hij jongeren met verslavingen, gedrags- en of psychische problemen. Welke lessen heeft hij hier voor zichzelf uitgehaald? Hij deelt ze tijdens zijn masterclass.
Volg workshops met thema’s als Crypto, LinkedIn, Personal Branding, Creative design thinking en nog veel meer. Stageplekken, afstudeeropdrachten of startersfuncties, de Achterhoek heeft het allemaal.

Datum: 13 mei, locatie: SSP Hal - Dru Industriepark, tijd: van 11.00 tot 17.00 uur. Entree is gratis, tickets reserveren via www.talententuinachterhoek.nl