Afbeelding

Aan de slag bij In het Veld Groep

Wij zijn In het Veld groep! Een regionaal familiebedrijf met een hoge betrokkenheid. Wij zijn specialist in het leveren van facilitair maatwerk op het gebied van schoonmaak, bedrijfscatering en housekeeping. 

Vind je het leuk om in de catering, housekeeping of juist in de schoonmaak te werken? Wacht dan niet langer en bekijk onze vacatures op onze website https://vacatures.inhetveld.nl/ of scan de QR-code. Wij zijn te bereiken op 053-4283025.

Voordame/man Lichtenvoorde
Het doel van de functie is het zelf verrichten van voorkomende schoonmaakwerkzaamheden in de algemene, openbare ruimtes en tevens het aansturen van de operationele werkzaamheden.
De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag vanaf 15:00 of 16:00. Het betreft 10 uur per week.

Schoonmaakmedewerker Groenlo
Ben jij netjes en moet alles bij jou altijd schoon zijn? Ben jij op zoek naar een (bij)baan als schoonmaker? Wij zijn per direct op zoek naar een schoonmaker voor Vion Retail in Groenlo. De werktijden zijn op maandag, woensdag en vrijdag van 17:00 tot 19:15.

Flex medewerker achterhoek fulltime Groenlo | Lichtenvoorde | Winterswijk
Als flexmedewerker schoonmaak wordt je op verschillende panden in de regio ingezet. Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden. Wanneer de nood aan de man is, wordt jij opgeroepen om een problemen bij onze klant op te lossen. Een erg afwisselende functie, waarbij je op veel verschillende locaties komt en met veel verschillende mensen te maken hebt.

Schoonmaakmedewerker Achterhoek
Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde Schoonmaak medewerkers die van maandag tot en met vrijdag van 16:00 uur tot 18:00 uur kunnen schoonmaken. De uren zijn bespreekbaar.

Algemeen schoonmaakmedewerker Ruurlo
Ben jij een echte aanpakker? Vind je het leuk om in teamverband te werken? Je werkt 1,5 uur per week op de donderdag voor een pand in Ruurlo. Ben je flexibel, zelfstandig en nauwkeurig? Neem contact met ons op!