Een spelmoment uit de wedstrijd Aladna/De Issel tegen Wesstar. Foto: PR

Nederlaag voor Aladna/De Issel

AALTEN - Aladna/De Issel heeft de zaalcompetitie afgesloten met een nederlaag. In Westervoort trok Wesstar na een spannende slotfase aan het langste eind, 7-6.

In de saaie eerste helft gebeurde weinig. Wesstar had veelvuldig balbezit maar creĆ«erde weinig kansen. Ook de aanval van Aladna/De Issel kon weinig brengen en zo kon het gebeuren dat pas na vijftien inuten het eerste doelpunt viel. Na een gelijke stand bij de rust, 2-2, gebeurde er ook in de tweede helft in eerste instantie niet veel.
De wedstrijd ging redelijk gelijk op tot dat de ploeg uit Westervoort bij een stand van 4-4 een 6-4 voorsprong nam. Aladna/De Issel bracht in de laatste vijf minuten de spanning terug tot 6-5 om niet veel later de stand gelijk te trekken. In de laatste minuut scoorde Wesstar en besliste daarmee de wedstrijd.

Frank Hendriksen scoorde aan de kant van Aladna/De Issel drie keer. Over twee weken begint voor de korfballers de veldcompetitie.