Het Kerkelijk Centrum. Foto: Frank Vinkenvleugel

Het Kerkelijk Centrum. Foto: Frank Vinkenvleugel

Frank Vinkenvleugel

Bijeenkomst PCOB in kerkelijk centrum

DINXPERLO - De PCOB afdeling Dinxperlo organiseert op dinsdag 19 april een bijeenkomst in het Kerkelijk Centrum in Dinxperlo.

Voor deze middag zijn de heer Joop Wikkerink, wethouder in de gemeente Aalten, en mevrouw Noëlle Mebius van Careaz uitgenodigd. Elk op het eigen terrein zijn ze deskundig als het gaat over betrokkenheid van mensen bij de 'Wet Maatschappelijke Ondersteuning' de WMO en de 'Wet langdurige Zorg', de WLZ. 

De volgende vragen komen aan de orde: Wanneer en voor wat is het nodig om van deze wettelijke mogelijkheden gebruik te kunnen maken? Welke procedures moeten gevolgd worden? Wat zijn eventuele financiële consequenties als men gebruik moet maken van deze zorg? 

Gastsprekers
Na twee korte inleidingen zal er ruim gelegenheid zijn om vragen te stellen en in gesprek te gaan met de gastsprekers. PCOB wijst bezoekers erop dat het niet de bedoeling is om al te zeer in te gaan op persoonlijke omstandigheden. Inloop vanaf 14.15 uur. Zoals voorheen gebruikelijk was, zijn ook nu niet-leden van harte welkom.