Pand van The Bed Company. Foto: PR
Pand van The Bed Company. Foto: PR Daniel Hoitink fotografie & video

Paasopening bij The Bed Company

Economie

DINXPERLO - Maandag achttien april aanstaande, oftewel tweede paasdag, zijn de deuren van The Bed Company aan de industriestaat in Dinxperlo geopend van twaalf tot vijf uur. Onder het genot van een hapje en een drankje en allerlei vermaak voor de kinderen is er gelegenheid om rond te kijken in de showroom. Ook zijn er op deze dag diverse leuke acties en kortingen bij aanschaf van bedtextiel of een nieuw bed. Compagnons Alexander Bongers en Maurice Bongers vertellen graag over deze feestelijke middag. 

Door Daniëlle Jolink

Het is deze maand precies een jaar geleden dat The Bed Company zich gevestigd heeft aan de Industriestraat in Dinxperlo. Vanwege de maatregelen rondom corona bezochten klanten de showroom aan de Industriestraat voornamelijk op afspraak. 

Nu alle coronamaatregelen zo goed als losgelaten zijn en er weer een heleboel kan en mag, wil ook The Bed Company graag de showroom openstellen voor het grotere publiek. Zo kunnen zij de mensen kennis laten maken met hun bedrijf en de klanten persoonlijk bedienen bij hun zoektocht naar beddengoed of een nieuw bed.
Tweede Paasdag open
Alexander: “In het afgelopen jaar hebben we de gelegenheid gehad om onze showroom helemaal in te richten zoals we het in gedachten hadden. We zijn dan ook enorm blij met het uiteindelijke resultaat en nu het allemaal weer kan en mag willen we dan ook heel graag klanten ontvangen in de showroom. Dit gebeurde de afgelopen maanden ook al, maar nog wel voorzichtig aan en met name op afspraak. Nu alle coronamatregelen voorbij zijn is dit niet meer nodig en kunnen de mensen tijdens kantoortijden gewoon naar binnen lopen wanneer ze op zoek zijn naar nieuw beddengoed of een nieuw bed. We kunnen ons heel goed voorstellen dat dit voor veel mensen nog een beetje onwennig is. We zijn in de afgelopen jaren zo gewend geraakt aan het maken van een afspraak om een winkel te bezoeken óf om onze producten veelal via websites aan te schaffen. We hopen dat onze openstelling op tweede paasdag helpt om het binnenlopen wat laagdrempeliger te maken. Onze showroom zal op tweede paasdag, maandag achttien april, van twaalf- tot vijf uur geopend zijn.”

Leuke acties
“We hebben op deze dag allerlei leuke acties”, vult Maurice aan. “Ons bedtextiel is bijvoorbeeld uitgebreid met een nieuwe collectie dus daar hebben we wat leuks voor bedacht. Wanneer de klanten op tweede paasdag nieuw bedtextiel aanschaffen, denk aan hoeslakens, moltons, dekbedovertrekken, kussens en dekbedden, dan krijgen zij op die dag vijfentwintig procent korting. Dit is denk ik een leuke manier om kennis te maken met onze (nieuwe) producten. Daarnaast ontvangen klanten bij aanschaf van een nieuw bed op tweede paasdag, een tegoedbon ter waarde van vierhonderd euro. Deze is te besteden aan bedtextiel.”

Feestelijk omlijst
Omdat het tweede paasdag is zal deze middag feestelijk omlijst zijn. Alexander: “We hebben een hele mooie bar in het pand die op deze middag geopend zal zijn. Hier zijn dan gratis hapjes en drankjes te verkrijgen. Ook hebben we veel vermaak voor de kinderen op deze middag. Zo is de paashaas aanwezig om eieren te verstoppen en uit te delen en kunnen de kinderen eieren versieren. Er zijn springkussens, een ballenbak en een suikerspinautomaat aanwezig. En we hebben een leuke winactie voor de kinderen. We hopen op een hele gezellige middag waarin iedereen welkom is om onze showroom te komen bezoeken.”