Verlies voor U12 Give and Go

Give and Go knokt na rust goed terug, incasseert toch nederlaag

AALTEN - Afgelopen zaterdag, 2 april, speelde het U12 team van Give and Go thuis tegen Valley Bucketeers uit Nijverdal. Een team dat een plek hoger stond in de stand en waartegen nog niet gespeeld was deze competitie. Het Aaltense team verliest deze wedstrijd met 25-38. 

Al snel werd duidelijk dat de tegenstander over een zeer snelle en vaardige speler beschikte. Als hij in het veld stond, was er continu dreiging. Hier wist Give and Go niet altijd antwoord op. Ook misten de passes aan Aaltense zijde snelheid en scherpte waardoor de tegenstander deze regelmatig wist te onderscheppen. Halverwege de wedstrijd keek Give and Go tegen een 10-20 achterstand aan.

De Aaltense spelers wisten zich echter goed terug te knokken, hun spel ging beter lopen en in de vijfde periode wisten ze acht punten op de tegenstander in te lopen waardoor het verschil nog maar twee punten was. Even leek het nog spannend te worden, maar de tegenstander hield het hoofd koel en wist de voorsprong in de rest van de wedstrijd weer wat uit te bouwen. Eindstand: 25-38.