Meisjesvoetbalmiddag bij AZSV. Foto: PR
Meisjesvoetbalmiddag bij AZSV. Foto: PR

Meisjesmiddag bij AZSV

AALTEN - Alle meiden van groep 3 tot en met 8 zijn op woensdagmiddag 20 april van 15.00 tot 17.00 uur welkom bij de meisjesmiddag van voetbalvereniging AZSV. Zowel meisjes die lid zijn van AZSV als niet-leden kunnen twee uurtjes komen voetballen op sportpark Villekamp. En natuurlijk mogen de meiden hun vriendinnetjes meebrengen.

Deze middag staat in het teken van plezier en hopelijk leren de meiden ook nieuwe voetbaltechnieken. Dit keer zullen naast vrijwilligers van AZSV ook een aantal trainsters van de voetbalschool uit de regio komen onder de noemer 'MVVA on tour'. Samen gaan de leiding, vrijwilligers en natuurlijk de voetbalsters er een gezellige middag van maken. Er worden partijtjes gespeeld, leuke oefeningetjes en voetbalspelletjes gedaan. 

De organisatie hoopt heel veel meiden samen met zoveel mogelijk klasgenootjes en vriendinnetjes, te zien op 20 april om 15.00 uur. Aanmelden kan door een mailtje te sturen met daarin de voor- en achternaam en geboortedatum naar reginascholten1@gmail.com Meiden die met vriendinnen, buurmeisjes of klasgenootjes komen kunnen zich natuurlijk ook samen opgeven.