De Perfect Showband. Foto: PR

De Perfect Showband. Foto: PR

Topmuzikanten bij evenement AaltenUnited op Goede Vrijdag

Muziek

AALTEN - AaltenUnited is een muzikaal gebeuren op de Markt op Goede Vrijdag, 15 april. Een evenement wat ter gelegenheid van 75 jaar vrijheid wordt gehouden. Nu het weer kan! Iedereen is welkom vanaf 17.00 uur en hieronder worden de meewerkende muzikanten voorgesteld.

De Perfect Showband leidt deze avond vanaf 17.00 uur. De Perfect Showband behoeft eigenlijk geen introductie. Voor degenen die minder vaak hebben mogen genieten van de super dynamische band; hun optreden is een rollercoaster van hits van toen tot de hedendaagse top. Alles staat in teken van interactie met het publiek en er samen een feest van maken. 100% live beleving met zes multi-instrumentalisten, vijf muzikanten en een geweldige zangeres!

Sarah Hübers
Sarah komt uit Bocholt en speelt al sinds haar achtste jaar tijdens vele evenementen. Sarah, nu zestien jaar, won vorig jaar de finale van het in Duitsland populaire programma ‘Dein Song’. Tijdens AaltenUnited zal ze naast haar eigen nummers ook samen met Mitch het podium betreden. ‘Ich freue mich schon mega’ schrijft Sarah op Facebook. Recentelijk was Sarah opnieuw in het nieuws, ze is gevraagd de titelsong te zingen voor het ZDF programma Abenteuer Lissabon voor Die Jungs-WG.

Mitch Lodewick is al jaren een graag geziene zanger/muzikant tijdens de evenementen in Aalten. Hij deed succesvol mee aan ‘Idols’ in Nederland en Duitsland en met ‘Deutschland sucht den Superstar’. De mooie akoestische nummers van Mitch zullen als eerste klinken vanaf het podium op de Markt tijdens AaltenUnited. Ook zal hij enkele nummers spelen en zingen met Sarah.

Zwiebel Andres
‘Zwiebel’ Swiatlowski uit Bocholt is een volbloed muzikant die liedjes uit en over het leven viert. Soms alleen, soms in een duo, trio of kwartet, altijd een belevenis! Bekijk en beluister alle artiesten op www.AaltenUnited.nl Op deze website is alle informatie te vinden over het evenement AaltenUnited.