Kunst van Hans Sennema, natuur slaat terug. Foto: PR
Kunst van Hans Sennema, natuur slaat terug. Foto: PR

Meet the artist met Hans en Anja Sennema in de Koppelkerk

Cultuur

BREDEVOORT - Tot en met zondag 10 april zijn de schilderijen, houtsneden, monotypes en tekeningen van het kunstenaarsechtpaar Sennema te zien in de Koppelkerk. Op zondag 10 april zijn Hans en Anja Sennema vanaf 13.00 uur aanwezig om in gesprek te gaan met bezoekers over hun werk.

Het startpunt van het werk van kunstenaar Hans Sennema is de realiteit. Vervolgens probeert hij de werkelijkheid naar zijn hand te zetten met verschillende technieken. Zo maakt hij houtsneden, tekeningen, schilderijen en combinaties hiervan. In al zijn werk speelt de compositie, met name de Gulden Snede, een belangrijke rol. 

Het uitgangspunt van Anja Sennema haar beeldende werk zijn haar eigen teksten en gedichten. Ze laat zich leiden door begrippen als tijd en ruimte en probeert deze vorm te geven door ze om te zetten in woorden en beelden. Dit leidt tot een compositie waar beeld en woord samenkomen.

Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, Bredevoort, datum: 10 april, tijd: 13.00 – 17.00 uur. Entree Koppelkerk  6 euro inclusief een kop koffie of thee.

Werk van Anja Sennema, het woord gemist. Foto: PR