Gehuldigde jubilarissen van Natare. Foto: PR

Gehuldigde jubilarissen van Natare. Foto: PR

Bijzondere avond voor de jubilarissen Natare

Sport

AALTEN - Op dinsdag 29 maart heeft zwemsportvereniging Natare haar jaarlijkse ledenvergadering gehouden. Een goed gebruik is ook om tijdens deze bijeenkomst de jubilarissen van dat jaar te huldigen. Door de maatregelen rondom corona is de afgelopen jaren het lidmaatschapsjubileum van veel leden helaas stilletjes voorbij gegaan.

Maar nu het weer kan, heeft Natare dat op de 29ste maart goed gemaakt door de jubilarissen van de afgelopen jaren tegelijk te huldigen. Vijf leden zijn maar liefst 40 jaar lid van de vereniging, zes leden 35 jaar en zeven leden zijn 25 jaar aangesloten bij Natare.  

Van deze groep leden werden er tien op deze avond persoonlijk in het zonnetje gezet. Niet alle jubilarissen konden aanwezig zijn bij de huldiging, maar zij zijn zeker niet vergeten en worden binnenkort thuis verrast.

Ook werd tijdens deze ledenvergadering alvast vooruitgeblikt naar het jubileumjaar 2023 waarin Natare 50 jaar bestaat. Behalve dat een aantal leden dan ook hun 50-jarige lidmaatschap vieren, zal het ook een feestelijk jaar worden met tal van activiteiten. 

Op de foto: Bert Siemerink, Jan Wiggers, Greta Wink, Janneke fles, Frank ter Haar, Janny Navis, Bastiaan v, Altena, Thea v Iepenburg, Henny Oonk, Addy Albers.
Niet op de foto: Klaas en Ans v.d. Berg, Mark Heersink, Mark Oldenhave, Dinie Spekking, Erwin ter Haar, Olga Jansen en Diny Albers.