AZSV Dames 5 overhandigt Suzanne Ruesink de ingelijste foto. Foto: PR
AZSV Dames 5 overhandigt Suzanne Ruesink de ingelijste foto. Foto: PR

AZSV Dames 5 bedankt Suzie’s Farm voor mooie tenue

Sport

AALTEN - Alweer een jaar geleden was AZSV Dames 5 blij verrast dat de nieuwe horeca-gelegenheid Suzie’s Farm het team wilde sponsoren met prachtige tenues. En alsof dat nog niet genoeg was kregen de dames ook bijpassende trainingspakken. Trots speelt Dames 5 dit seizoen in een blitse outfit. Speciale dank hierbij voor de kledingcommissie van AZSV die heel wat maten en ruilverzoeken te verwerken kregen. 

Door coronamaatregelen was het lastig om onderneemster Suzanne Ruesink van Suzie’s Farm eerder te bedanken voor haar mooie gebaar. Op zaterdag 27 maart waren er geen ‘positieven’ en speelden de dames thuis, een mooie gelegenheid om Suzanne en haar zus Mariëlle letterlijk en figuurlijk in het zonnetje te zetten. Aanvoerster Iris sprak mooie woorden over ‘het gezien worden van een laagste damesteam’, de flitsende shirts en de heerlijke portobello’s op de menukaart bij Suzie’s Farm. Aansluitend werden bloemen en een ingelijste teamfoto overhandigd. Het team boekte op deze zaterdag, in de mooie tenues, een gelijkspel, 3-3 tegen Etten VR 1.

Door Suzanne werd het team uitgenodigd voor een drankje bij Suzie’s Farm. En drankjes worden door de dames nooit afgeslagen. Dames 5 wenst Suzie’s Farm, (voorheen Schepersveld) veel succes met de complete verbouwing, de grootse plannen en een spetterende heropening met Pasen. Suzie’s Farm is niet alleen een aanwinst voor Dames 5 maar voor heel Aalten volgens het team. 

Bij AZSV startte het seizoen ‘21/’22 met liefst vijf damesteams. Het vijfde elftal bestaat uit een team jonge meiden die voetbal en plezier op een leuke manier koppelen. Het is een mix van gezelligheid, techniek, inzet en vooral enthousiasme. Er wordt, vaak twee keer per week, fanatiek getraind bij de trainers Marc Scholten en Harro Rijnsaardt. Leider Harry Peterkamp zorgt voor de opstelling en de tactiek bij wedstrijden.