Foto: PR
Foto: PR

HFI B.V. investeert in zijn organisatie en medewerkers

Een moderne werkomgeving waarin je aan uitdagende High-Tech precisiecomponenten werkt en tegelijkertijd met veel plezier en trots aan het werk bent. Dat is waar HFI B.V. veel waarde aan hecht. Wij hebben een duidelijke strategie om te investeren in onze mensen door ze volop ruimte te geven om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Wij zijn van mening dat de medewerkers het bedrijf maken en daarom zijn tevreden werknemers en loopbaanmogelijkheden erg belangrijk voor ons.

Wie zijn wij? 
HFI B.V. is een vooruitstrevend bedrijf in Groenlo met circa 70 werknemers en is gespecialiseerd in de serieproductie van hoogwaardige precisie componenten. We gebruiken zowel hooggekwalificeerde technische medewerkers als grotendeels geautomatiseerde en efficiënte bewerkingsmethoden. We zijn een wereldwijde Tier 1-leverancier voor gerenommeerde klanten die actief zijn in verschillende high-end industrieën, zoals: Measuring & Control, Medical, Semicon & Optical en Suspension.

Hoe is het om bij ons te werken? 
HFI B.V. is een inspirerende en ambitieuze werkomgeving voor mensen die het als uitdaging zien om mee te denken met de wensen van de klant en die zich willen blijven ontwikkelen in onze markten. Wij zijn trots op onze expertise, onze technische mogelijkheden en ons vakmanschap. Om dit te bereiken vragen wij precisie, kwaliteit en initiatief van onze werknemers. Wanneer je eenmaal onderdeel bent van het team zul je merken dat er bij ons betrokken en gemotiveerde werknemers werken, die samen maximaal succes en kwaliteit nastreven. Omdat er bij HFI mensen werken die hun verantwoordelijkheden durven te nemen, kunnen wij als bedrijf en medewerkers groeien. We blijven ons ontwikkelen door onze medewerkers opleidingen en trainingen aan te bieden.

Groei jij met ons mee? 
Naast de persoonlijke ontwikkeling die we bij onze medewerkers stimuleren blijft HFI ook als bedrijf groeien. Er wordt momenteel volop geïnvesteerd in een groot aantal nieuwe machines en in de uitbreiding van het bedrijf en het personeelsbestand.

IN KADER:
Wil jij meewerken aan de productie van hoogwaardige precisie componenten, bijdragen aan mooie successen en jezelf ontwikkelen binnen een enthousiast en gemotiveerd team? Neem een kijkje op onze website www.hfibv.nl en kom nog meer te weten over ons bedrijf en bekijk onze openstaande vacatures op


www.hfibv.nl/werken-bij-hfi