Feestelijke aftrap ClubFund actie. Foto: PR
Feestelijke aftrap ClubFund actie. Foto: PR

Verenigingen en Albert Heijn Aalten trappen ClubFund actie af

Sport

AALTEN - op zaterdag 26 maart heeft de kick off van de ClubFund actie plaatsgevonden die door Albert Heijn Aalten is georganiseerd in samenwerking met de lokale verenigingen AZSV, Give&Go, AD’69, AVA’70 en Scouting Aalten. 

Een unieke spaaractie van 26 maart tot 22 mei waarbij klanten van de Albert Heijn winkel in Aalten bij iedere 10 euro aan boodschappen een waardezegel ontvangen die verzilverd kan worden bij een favoriete sporter of vereniging in hun eigen fanshop. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler. Leden van AZSV, Give&Go, AD’69, AVA’70 en Scouting Aalten doen mee aan deze spaaractie voor unieke fanartikelen waar ze zelf, samen met hun clublogo, op staan. Er zijn zestien verschillende artikelen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een echte Mepal broodtrommel, drinkbeker, poster, bidon, muismat of sportslippers. 

Kenmerken van deze unieke spaaractie zijn: van iedere speler van de deelnemende verenigingen is een unieke spelersfoto gemaakt, ieder lid ontvangt een persoonlijke actiefolder met hierin alle informatie waarmee men eenvoudig aan de slag kan. Iedere speler krijgt een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn.  Bij iedere 10 euro aan boodschappen bij Albert Heijn Aalten krijgt de klant een zegel. Deze zegels kunnen vervolgens in de eigen fanshop worden verzilverd en daarmee kan dus worden gespaard voor eigen fanartikelen, zoals een bidon, poster, telefoonhoesje, broodtrommel, drinkbeker maar ook badslippers en andere originele artikelen. 

Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler. Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het logo van de verenigingen. Een heel mooi gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van de deelnemende verenigingen. Sparen doen klanten en kinderen dus ook voor de club. Naast de persoonlijke fanshop is er ook een algemene fanshop met hierin alle fanartikelen met alleen het clublogo. In deze fanshop kunnen alle mensen makkelijk hun fanartikelen bestellen en het met ClubFund-punten afrekenen.