Afbeelding

Beste mensen van de Feestfabriek alles komt goed B.V.,

Opinie

Beste mensen van de Feestfabriek alles komt goed B.V.,

Wat waren wij blij verrast met het bericht in de Aalten Vooruit van dinsdag 15 maart dat er een massale doop zou worden georganiseerd. Er is niets mooiers dan dat mensen in aanraking komen met het allerbeste nieuws dat je ooit zult horen, namelijk dat God Zijn Zoon de Heere Jezus heeft gestuurd om jou en mij te kunnen redden. 

Dat wij als mensen niets hoeven te verdienen maar dat God alles wil geven wat nodig is om niet verloren te gaan maar eeuwig leven te krijgen. De doop met het water laat ons zien dat God ons helemaal schoon wil wassen van alles wat er verkeerd is. Jullie kunnen je waarschijnlijk wel voorstellen dat dit ons hart sneller deed kloppen. Maar toen we verder lazen viel ons op dat er wat onregelmatigheden in het artikel waren geslopen. 

Dat zal ongetwijfeld ermee te maken hebben dat in de coronatijd misschien het kerkbezoek wat minder was of dat de Bijbelkennis wat weggezakt is. Zo lezen we over ene ‘Johanda’ die met wat zalvende woorden de doop zal inleiden? Als je in jouw Bijbel kijkt bij het Evangelie naar Mattheüs, hoofdstuk 28 vers 19 zul je daar zien dat het dopen gebeurt ‘in de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest’. 

Jammer dat er meer van dit soort slordigheden in zijn geslopen waarmee jullie die schitterende boodschap van de Heere Jezus te kort doen. We nodigen jullie graag uit om onder het genot van een drankje jullie te laten zien wat er nu zo geweldig mooi is aan de doop en waarom we daar zuinig op willen zijn.

Met hartelijke groet,

Namens een groep christenen uit Aalten, 

Dennis van der Wal, Aalten

P.s. We zagen dat je ook nog eens 2,50 euro moet betalen? Gelukkig verkoopt God geen tickets maar wil Hij je geven wat je nodig hebt, gratis en voor niets!