Tussen de kinderen van Wis En Wierig links Marco van Lochem en rechts Caroline de Leper. Foto: Bert van Asselt

Tussen de kinderen van Wis En Wierig links Marco van Lochem en rechts Caroline de Leper. Foto: Bert van Asselt

4000 euro voor Kindcentrum Wis en Wierig van GUV Goede Doelen Fonds

Maatschappij

GAANDEREN - Kindcentrum Wis en Wierig uit Gaanderen heeft een aanvraag bij Stichting GUV Goede doelen fonds ingediend voor een bijdrage voor het realiseren van een ontmoetingsplek voor jong en oud in Gaanderen. Deze inclusieve en groene plek draagt bij aan een verbetering van de leefbaarheid en sociale cohesie in Gaanderen en aan de natuureducatie en -beleving van de kinderen in het dorp.

Het GUV Goede doelen fonds is erg enthousiast over dit project en heeft daarom 4000 euro beschikbaar gesteld voor het project. Rondom het Kindcentrum is men momenteel druk bezig om de ontmoetingsplek gestalte te geven en het is de bedoeling dat deze op 20 mei officieel geopend wordt. Een waterpartij, schommel, speeltoestellen, moestuin en een pad voor mensen met een rolstoel, aan alles wordt gedacht. Dit humanitaire project is exact waar het Goede doelen fonds voor staat. Tijdens een feestelijk moment werd door voorzitter Marco van Lochem de cheque overhandigd aan locatie coƶrdinator Caroline de Leper en de kinderen van het Kindcentrum. Dit moment werd beantwoord met een dans en applaus. 

Stichting GUV Goede doelen fonds roept organisaties op om aanvragen voor een financiƫle bijdrage digitaal in te sturen. Dit kan via de website van GUV.