Volleybal. Foto: PR

Volleybal. Foto: PR

Bovo Dames 1 wint spannende wedstrijd van Boemerang

Algemeen

AALTEN - Op zaterdag 19 maart speelde Bovo dames 1 een thuiswedstrijd tegen Fysio Eibergen Boemerang dames 1. De teams zijn aan elkaar gewaagd en belooft een spannende wedstrijd te worden. De beide teams zijn aan elkaar gewaagd, met name de tweede set is erg spannend. Na verlies van de eerste set wint Bovo knap met 3-1.

De eerste set begon Bovo sterk, maar Fysio Eibergen kwam goed terug en speelde hun eigen spel. Door goede service series van Boemerang liep de druk bij Bovo op. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat deze set gewonnen werd door Boemerang. 

De dames van Bovo waren erop gebrand om punten te pakken. Het spel ging gelijk op tussen de twee teams. Bovo creëerde mooie kansen en haalde hiermee punten binnen. Met veel lange rally’s werd deze set erg spannend. De punten liepen ver op en beide teams stonden onder druk. Deze set werd uiteindelijk gewonnen door Bovo met 34-32. 

Het stond 1-1. Er kon nog van alles gebeuren. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. En net als de vorige set ging het gelijk op. Door elk punt te vieren was er een goede sfeer aan de kant van Bovo. Bovo had een voorsprong gecreëerd, maar door de spanning en eigen fouten maakte Bovo het zichzelf toch nog moeilijk. Uiteindelijk werd deze set ook gewonnen door Bovo. 

Bovo stond voor met 2-1. Boemerang had nog een kans om te winnen. Door het goede eigen spel van de dames van Bovo lukte het Boemerang niet om ze bij te houden en werd de laatste set gewonnen door Bovo. Dit betekent een 3-1 winst voor Bovo dames 1.