Ouderen leren omgaan met PC of mobiel. Foto: PR

Ouderen leren omgaan met PC of mobiel. Foto: PR

Mobielteam geeft uitleg over mobiel, laptop of PC aan ouderen

Maatschappij

AALTEN - Vanuit Figulus Welzijn is het project Mobielteam opgezet. Twee enthousiaste vrijwilligers staan voor belangstellenden klaar om hen verder te helpen met vragen over Ipad’s, mobiele telefoons en laptop. Onder het genot van een kop koffie beantwoorden de vrijwilligers vragen, bijvoorbeeld hoe een mail gestuurd moet worden of hoe een berichtje via de mobiele telefoon verzonden moet worden.

Iedereen die vragen heeft over het gebruik van mobiel, laptop, tablet of pc is bij Figulus Welzijn van harte welkom. Iedere laatste woensdag van de maand kan men voor dit soort vragen bij Figulus terecht. De inloopmiddag is gratis en aanwezigen worden voorzien van gezelligheid en een kop koffie en de gewenste informatie. Men dient de eigen laptop, telefoon en/of tablet mee te nemen.

Deze maand is de bijeenkomst op woensdag 30 maart van 13.30 tot 15.00 uur aan de Polstraat 9 te Aalten. Daarna zijn geïnteresseerden dus iedere laatste woensdag van de maand welkom op dit tijdstip aan dit adres. Mensen kunnen altijd vrijblijvend op deze dag en tijden binnen wandelen en vragen naar het Mobielteam. Bij interesse en of vragen kan contact worden opgenomen met Figulus Welzijn. Tel: 0543-473993.