Jan Boersema. Foto: PR
Jan Boersema. Foto: PR

Professor Jan Boersema uit Leiden spreekt in de Zuiderkerk

Cultuur

AALTEN - Al twee jaar probeert de Werkgroep Groene Kerk van de Protestantse Gemeente Aalten (PGA) een gemeenteavond te organiseren en eindelijk is er gelegenheid voor. De werkgroep is daar erg blij mee. 

Op dinsdag 29 maart om 19.30 uur hoopt de werkgroep Groene Kerk Professor Dr. Jan Boersema aan belangstellenden te mogen voorstellen. Boersema studeerde biologie en promoveerde in de theologie. Hij was vele jaren hoogleraar aan de Vrije Universiteit in de leerstoel Culturele en levensbeschouwelijke dimensies van de relatie mens en natuur. Hij hield een inaugurele rede met als titel ‘Hoe groen is het Goede leven’. 

De werkgroep is blij dat dhr. Boersema naar Aalten wil komen en hopen dat veel mensen deze datum in de agenda willen zetten. Boersema geeft een lezing en er is ruimte voor gesprek. De bijeenkomst vindt plaats in de Zuiderkerk, Ludgerstraat 64 in Aalten Aanvang 19.30 uur. 

Voor meer informatie en aanmelden (wenselijk) kan men terecht bij Jan Haring. Tel. 0543-473876 of 06-12386410. Een mail sturen kan ook naar janharing@kpnplanet.nl