Bestuur stichting Sjoksevenementen, DJ's Ardex en Jesse van Zolingen in de AFM studio. Foto: Karin Stronks

Bestuur stichting Sjoksevenementen, DJ's Ardex en Jesse van Zolingen in de AFM studio. Foto: Karin Stronks

Voorverkoop Sjoksfestival begonnen

Muziek

AALTEN – De voorverkoop van het Sjoksfestival is van start gegaan. In de AFM studio vertellen het bestuur en twee DJ’s alles over het fantastische programma. Het tweedaagse festival wordt gehouden op vrijdag en zaterdag 3 en 4 juni in het centrum van Aalten. Het eerste weekend van de voorverkoop zijn al honderden tickets verkocht.

Vrijdag 3 juni staan twee podia klaar voor drie top tribute bands. Yada Yada brengt Herman Brood ‘tot leven’, Stones Sessions staan voor een ultieme Rolling Stones beleving. The Bloody Buccaneers zetten een geweldige Golden Earring show neer. 

Zaterdagmiddag wordt voor het eerst het Junior Sjoksfestival gehouden voor kinderen en jongeren tot en met vijftien jaar. Figulus Welzijn is betrokken bij het festival voor de jeugd. Spektakel met DJ’s, hiphop, confetti en rook. 

Aan het Sjoksdinerarrangement doen dit jaar zeven restaurants mee. Genieten van een drie-gangen-menu en daarna feesten in het centrum. Zaterdag staat de topband HIKE op de planken, afgewisseld door de Vrienden van Aalten LIVE. Op DJ stage maken vier lokale DJ’s hun opwachting waarna Poar Neemn en Feestnation het Sjoksfestival afsluiten. Tickets: https://sjokfestival.eventgoose.com/