Whatsapp spreekuur in de bieb. Foto: PR

Whatsapp spreekuur in de bieb. Foto: PR

Spreekuur WhatsApp in de Bibliotheek Aalten

Maatschappij

AALTEN - Op dinsdag 22 maart organiseert de Bibliotheek samen met Aldert Doelen een spreekuur WhatsApp in de Bibliotheek Aalten.

WhatsApp is een populaire smartphone-app waarmee gratis berichtjes, foto’s en filmpjes uitgewisseld kunnen worden. Ook bellen behoort tot de mogelijkheden. Mensen die meer willen weten over WhatsApp of die tegen wat dingen aanlopen bij het gebruik van de app, zijn van harte welkom bij het spreekuur op dinsdag 22 maart in de Bibliotheek Aalten. Aldert Doelen helpt belangstellenden dan zo duidelijk en deskundig mogelijk verder. Ook bekijkt hij samen met de bezoekers van het spreekuur naar enkele veiligheidsinstellingen van WhatsApp om misbruik via deze app te voorkomen.

Deelname
Het spreekuur is op dinsdag 22 maart van 10.00 tot 13.00 uur in de Bibliotheek Aalten. Iedereen kan gebruik maken van dit spreekuur, lid of geen lid van de Bibliotheek. Om teleurstelling te voorkomen, is het wel raadzaam om van tevoren een plekje te reserveren. Dit kan via de activiteitenkalender op www.achterhoeksepoort, via 088-0062929 en uiteraard ook in de bibliotheek zelf.