Lijsttrekker CU Tobias Holtman trakteert met hulp van jongeren op fris en poffertjes. Foto: PR

Lijsttrekker CU Tobias Holtman trakteert met hulp van jongeren op fris en poffertjes. Foto: PR

Samen bouwen we een sterke gemeenschap

Politiek

AALTEN/DINXPERLO - Op zaterdag 5 maart heeft de ChristenUnie (CU), met hulp van een aantal jongeren, poffertjes gebakken voor het winkelend publiek in Aalten. Vanuit het adres Landstraat 2 zijn een heleboel mensen blij gemaakt met een lekker bakje poffertjes en een glaasje fris. 

Een praatje, wat aandacht, iets doen voor de ander kan volgens CU echt het verschil op een dag maken. De ChristenUnie wil eenzaamheid tegengaan in de gemeente. Zelfs in een gemeente die bekend staat om haar noaberschap kunnen mensen eenzaam zijn. CU wil eenzaamheid onder andere tegengaan door ouderen, boven de 70 jaar, een bezoek aan te bieden vanuit welzijnsorganisatie Figulus om (verborgen) problemen, zoals eenzaamheid, op te sporen. Maar niet alleen ouderen van boven de 70 jaar kunnen eenzaam zijn, eenzaamheid onder jongeren is ook een groot probleem. CU wil deze eenzaamheid ook tegengaan want kinderen en jongeren zijn de toekomst. 

Omdat de CU allereerst een unie van Christenen is hebben is op zaterdagavond 5 maart ook een praiseavond gehouden in de Westerkerk te Aalten. Samen met christenen uit alle gelederen is op deze avond de tijd genomen om God groot te maken en hebben de aanwezige christenen geluisterd en gekeken naar een bijdrage van Gert-Jan Segers. Politiek was ondergeschikt, alle eer aan God. Tegelijkertijd is ook stilgestaan bij medemensen in Oekraïne die in een verschrikkelijke situatie terecht zijn gekomen. CU leeft met haar broeders en zusters mee. Net zoals zij bidden voor de bloei van de gemeente, wordt er gebeden voor vrede in Oekraïne. 

De ChristenUnie wil zich de komende vier jaar inzetten voor de bloei van de gemeente, de bloei van haar inwoners en de bloei van de ondernemers. ChristenUnie: “Wilt u een bloeiende gemeente? Stem dan 14, 15 of 16 maart. Stem ChristenUnie. Want samen laten we Aalten bloeien!”