Michiel Stronks (Figulus), Marco Lankhof (Stegers) en Anneke Visser (Figulus). Foto: PR
Michiel Stronks (Figulus), Marco Lankhof (Stegers) en Anneke Visser (Figulus). Foto: PR

Elkaar ontmoeten bij Koffie Luitjes

Maatschappij

AALTEN - Mensen die zin hebben om onder het genot van een kop koffie of thee ‘nieuwe mensen’ te leren kennen of gewoon een gezellig praatje te maken zijn van harte welkom bij de Koffie Luitjes. Elke tweede donderdag van de maand is restaurant Stegers, naast reguliere opening, ook geopend voor Koffie Luitjes.

Mensen hebben vaak behoefte aan een gezellig praatje of gewoon even samen te zijn, elkaar te ontmoeten. In coronatijd kwamen deze gevoelens bij veel mensen nog meer naar boven. Maar ook na coronatijd is er behoefte aan gezelligheid. Daarom hebben Figulus Welzijn en Stegers een nieuwe laagdrempelige ontmoetingsactiviteit opgezet. 

Stegers is bijna dagelijks geopend maar, elke tweede donderdagochtend van de maand van 10.00 tot 11.00 uur is Stegers ook geopend voor Koffie Luitjes. Ook al komt een gast in zijn/haar eentje, men zal bij Koffie Luitjes nooit alleen zijn. Naast de andere bezoekers zullen ook altijd Anneke Visser of Michiel Stronks van Figulus Welzijn er zijn voor een gezellig praatje. 

Koffie Luitjes staat voor gezelligheid, een uitje voor iedereen die het leuk vindt om in een café samen iets te drinken. In februari was de eerste Koffie Luitjes ochtend. Deze ochtend waren er acht luitjes die samen gezellig onder het genot van een kop koffie hebben gekletst. In maart is het weer Koffie Luitjes op de tweede donderdag, 10 maart. Ook deze keer is de eerste consumptie gratis. Daarna en de volgende Koffie Luitjes zijn de consumpties voor eigen kosten. Iedereen is van harte welkom. Koffie Luitjes bij Stegers houdt zich aan de tot dan toe geldende  coronamaatregelen. Bij vragen kan men contact opnemen met Michiel Stronks m.stronks@figulus-welzijn.nl