Repetitiefoto. Foto: PR
Repetitiefoto. Foto: PR PR

Isala Musica live in DRU én via livestream

SILVOLDE- Leerlingen van het Almende College Isala presenteren vrijdag 11 maart vanaf 19.30 uur voor de 27ste keer Isala Musica. 

Een programma boordevol muziek, dat door leerlingen zelf is samengesteld en ingestudeerd. Natuurlijk, waar nodig, met hulp van de muziekdocenten. 

Veel verschillende stijlen popmuziek, waaronder eigen werk van leerlingen en een enkel klassiek werk komen langs. 

De artiesten komen uit alle leerjaren van de school en qua bezetting zijn er onder meer uitgebreide bandopstellingen, intieme gitaarduetten, muzikale poppenkast, pianosolo's, zanggroepen en nog veel meer.

Publiek kan de jonge kunstenaars komen aanmoedigen tijdens één van de live voorstellingen op donderdag 10 maart om 19.30 uur, op vrijdag 11 maart om 14.15 uur of op vrijdag 11 maart om 19.30 uur. 

De kaarten kosten vijf euro en zijn vanaf maandag 7 maart te koop in de hal van het Isala. En voor zover er nog kaarten over zijn, ook aan de zaaldeur bij de DRU.

Omdat corona in de afgelopen tijd onvoorspelbaar bleek, is dit jaar wel een extra zekerheid ingebouwd; op vrijdagavond 11 maart wordt het concert vanaf 19.30 uur live gestreamd. Want het kan uiteraard nog steeds gebeuren dat er mensen zijn die graag willen komen, maar dat niet kunnen of mogen. De livestream is te zien via:


almendecollege.nl/isala