Topspelers Dynamic Tennis komen naar Dinxperlo. Foto: PR
Topspelers Dynamic Tennis komen naar Dinxperlo. Foto: PR

Dynamictennis
Nieuwjaarstoernooi

DINXPERLO - Op 6 maart houden Litac Lichtenvoorde, de afdeling Dynamictennis van DIOS en de Dynamictennis Bond voor de zesde keer een van de gewaardeerde Dynamictennis toernooien van Nederland in de sporthal in Dinxperlo. 

Door corona heeft toernooi het vorig jaar niet kunnen plaatsvinden en is het evenement verplaatst naar 6 maart. Het toernooi wordt altijd op de tweede zondag in het nieuwe jaar gehouden, vandaar de naam Nieuwjaarstoernooi. Het is een mastertoernooi waarbij punten gehaald kunnen worden voor rankinglijst (sterktelijst), daarom doen alle toppers van Nederland hieraan mee.

Om meer over deze sport te weten te komen kom dan op 6 maart naar de sporthal. De toegang is gratis en wel van 10.00 tot en met 17.00 uur. Dynamictennis is een aantrekkelijke racketsport voor jong en oud, voor dames en heren, die elementen van tennis, tafeltennis en badminton combineert in een dynamische sport. Wie een beetje balgevoel heeft kan snel in het spel meekomen.

Door de lichte materialen zijn blessures een uitzondering. Deze sport is een uitdaging door de combinatie van techniek en tactiek die ze vraagt. Dynamictennis is geen 'powergame', mannen en vrouwen kunnen er even sterk in zijn. Wie eenmaal door Dynamictennis wordt gegrepen, kan er jarenlang plezier aan beleven, ook op latere leeftijd. Voor meer informatie over Dynamictennis, kijk dan op de website www.dynamictennis.nl

Dynamic Tennistoernooi in Dinxperlo trekt toppers. Foto: PR