Een scene uit de film Supernova. Foto: PR
Een scene uit de film Supernova. Foto: PR

'Supernova' in filmhuis Schiller

AALTEN - Filmtheater Schiller vertoont de romantische film uit 2020 ‘Supernova’ op donderdag 3 maart vanaf 20.00 uur. In de film spelen twee topacteurs die de eindigheid van het leven onder ogen moeten zien. 

Kibbelen
Ze kibbelen als een oud getrouwd stel, en in feite zijn ze dat ook. Concertpianist Sam heeft zijn carrière op pauze gezet om te zorgen voor zijn levenspartner, de Amerikaanse schrijver Tusker. Hij heeft namelijk Alzheimer.

Laatste tripje
Ze worden gevolgd op misschien wel een laatste tripje, of in elk geval de laatste waarvan Tusker zich nog alles zal herinneren wat ze samen hebben meegemaakt op de locaties die ze nu opnieuw bezoeken. Hij heeft namelijk Alzheimer. En nu het steeds slechter gaat, voelen beide heren de bui al hangen: dat de dag rap aanbreekt waarop de schrijver zijn geliefde Sam niet meer herkent.

Tickets via website
Alle coronaregels zijn overboord gegooid! Dus er zijn weer veertig tickets beschikbaar, mondkapje mag thuis blijven en gasten kunnen gewoon lekker nazitten aan de bar zolang oerkroeg Schiller open is. Wat overeind blijft, omdat het vooral handig is en daarom goed bevalt, is dat tickets à 8 euro, exclusief bankkosten, uitsluitend online te koop zijn via de website https://www.oerkroegschiller.nl/filmtheater/