Afbeelding

Toch nog een Top2000 pubquiz!

Leuke prijzen te winnen en de begeerde wisselbokaal staat op het spel

BREDEVOORT - Normaal is december de maand van tradities, oliebollen, nieuwjaarstoeten, carbidschieten en natuurlijk de Top2000. Ook de top2000 pubquiz in het Grachthuys was jarenlang een vaste waarde in die tijd, maar vanwege de maatregelen rondom corona konden de laatste twee edities niet doorgaan. 

Gelukkig is Nederland van het slot af en daarom wordt de traditionele pubquiz toch nog ingehaald. 

De pubquiz over de Lijst de Lijsten wordt ingehaald op zaterdag 12 maart. De organisatie heeft na zo’n lange tijd met beperkende maatregelen en diverse lockdowns weer veel zin in een gezellige en leuke avond. En de muziek, die de rode draad van de avond is, blijft natuurlijk ook in maart goed. 

De organisatoren: "We hopen dat het deze keer net zo’n succes wordt als de afgelopen edities." De organisatie is traditiegetrouw in handen van Team Gouwe Ouwe en de Programmaraad kulturhus Bredevoort. De deelnemers worden rond 20.00 uur in het Grachthuys verwacht, de quiz begint om 20.30 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. 

"We hopen dat het dit jaar net zo’n volle zaal met veel deelnemende teams gaat worden als andere jaren in december. Dus vriendengroepen, bedrijven, sportclubs, buurten, buurtschappen, hebben jullie zin om mee te doen, geef je dan op door een mail te sturen naar programmaraad@kulturhusbredevoort.nl"

De inschrijfkosten bedragen 1 euro per persoon. Natuurlijk zijn er mooie, leuke prijzen te winnen en staat de wisselbokaal weer op het spel. De organisatie hoopt veel deelnemers te verwelkomen op zaterdag 12 maart in het Grachthuys te Bredevoort.