Upstream Café weer open. Foto: PR

Upstream Café weer open. Foto: PR

Het Upstream Café is (weer) geopend

Maatschappij

AALTEN - Er is lang naar uitgekeken, het openen van de deuren van het Upstream Café, aan de Landstraat 2 in Aalten.

Een lange tijd was het Upstream Café dicht omdat de organisatie het niet terecht vond om open te zijn, ten opzichte van eigenaren van restaurants en cafés en het zorgpersoneel dat overuren draaide. Maar nu is het moment dan eindelijk daar. Het Upstream Café kan weer volledig open zonder extra maatregelen.

De organisatie: “Misschien loop je rond met vragen, over het leven, je toekomst, ben je opzoek naar zingeving en verlang je naar rust. Of heb je misschien behoefte aan een luisterend oor, een goed gesprek of wil je graag mensen ontmoeten omdat je dat gezellig vindt of juist omdat je je alleen voelt. Dan ben je van harte welkom in ons Upstream Café.”

Elke zondagavond vanaf 19.00 uur gaat de deur open en verwelkomen wij bezoekers met een lekker kop koffie of thee en zijn er mensen aanwezig die bereid om naar verhalen van gasten te luisteren. Daarnaast zetten we rond 19.30 uur een stream aan. In deze stream wordt een alledaags thema, te denken aan geldzaken, vriendschappen, werk, opleiding, huwelijk, goed in het vel zitten, behandeld waarin een blijde boodschap zit, namelijk een boodschap van hoop voor de toekomst. 

“Denk je nu, ‘dit wil ik wel eens meemaken’? Kom dan eens een keertje langs, je bent van harte welkom. Voel je vrij om samen met je partner, vrienden en/of collega’s langs te komen, de koffie staat klaar!” Meer weten? Kijk dan eens op de social media kanalen Instagram en Facebook onder de naam upstreamcafe.aalten