Pakketje 'energie voor energie'. Foto: PR
Pakketje 'energie voor energie'. Foto: PR

‘Energie voor energie’ ondersteuning

Economie

AALTEN - De kosten voor energie lopen fors op, helaas heeft niet iedereen een dikke spaarrekening om grote investeringen in het huis te doen om de energiekosten te drukken. Maar ook met slimme ingrepen kan men al snel een paar tientjes per maand besparen op energie. Meedoenpact is op zoek naar tien huishoudens die willen meedoen met een pilot om energie te besparen. 

Het Meedoenpact wil in eerste instantie tien huishoudens met een dunne portemonnee binnen de gemeente Aalten als proef extra ondersteunen om energie te besparen. Dit doen zij samen met een energiecoach. Uiteraard neemt de organisatie ook een mooi gratis pakket mee met wat gadgets om energie te besparen, waaronder ook ledlampen.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden. Op één voorwaarde, het gaat om ‘energie voor energie’ dus van deelnemers wordt ook verwacht om de tips & tricks van de energiecoach op te pakken zodat er ook na een tijdje kan worden gemeten en gecheckt wat het aan euro’s oplevert aan besparingen. 

Zoals gezegd wordt er gestart met tien huishoudens, alle aanmeldingen die niet ingeloot worden komen in een later stadium aan de beurt. Overtuigd? Mail dan naar info@meedoenpact.nl met vermelding ‘energie voor energie’, naam en adres en telefoonnummer plus samenstelling van het huishouden en of de kandidaat in een huur -of koopwoning woont. Het Meedoenpact neemt contact op. Ook voor andere vragen rondom financiën kan men bij het Meedoenpact terecht. Check ook de website www.meedoenpact.nl