De Hersenstichting bedankt alle gulle gevers en vrijwilligers

Maatschappij

AALTEN - Van 31 januari tot en met 5 februari collecteerde de Hersenstichting voor meer hersenonderzoek. In Aalten is 2838 euro ingezameld. Een geweldig bedrag. De Hersenstichting is erg trots op alle vrijwilligers en gulle gevers en bedanken hen namens de vier miljoen Nederlanders met een hersenaandoening en hun naasten.

Met deze mooie opbrengst financiert de Hersenstichting onderzoek en innovaties, wordt er voorlichting gegeven en wordt het belang van de hersenen overal op de agenda gezet. Dat is hard nodig want meer dan vier miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn hard op weg om de grootste ziekte van Nederland te worden. Dat mag volgens de Hersenstichting niet gebeuren. 

Een hersenaandoening zet het leven van de patiënt en dat van de naasten volledig op z’n kop. Daarom wil de Hersenstichting dat iedereen zoveel mogelijk uit het leven kan halen. Mensen die willen helpen met collecteren, van deur tot deur of online, kunnen contact opnemen met Hans Sloetjes, coördinator in Aalten. Bereikbaar op 06-23144171. Collectant gemist? Doneren kan nog altijd door een gift over te maken op rekeningnummer NL18INGB0000 000 860 t.n.v. Hersenstichting, Den Haag. Doneren kan ook via de website www.hersenstichting.nl