Afbeelding

Politieke speeddate in de bibliotheek

Politiek

AALTEN - In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen, krijgen de inwoners van de gemeente Aalten op vrijdag 11 maart de gelegenheid om te speeddaten met lokale politici in de Bibliotheek Aalten. Een mooie gelegenheid om nog wat inzicht te vergaren.

Op 16 maart 2022 worden de Gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Voor iedereen die zich wat meer wil verdiepen in de lokale politiek voordat de rode potlood weer ter hand wordt genomen, is er op vrijdag 11 maart een speeddate in de Bibliotheek Aalten. Deelnemers kunnen tijdens deze speeddate in gesprek gaan met vertegenwoordigers van de politieke partijen die meedoen aan de verkiezingen in de gemeente Aalten. 

De deelnemende partijen zijn D66, CU, Gemeentebelangen, CDA, PP, BBB-HMV en VVD. Voor kiezers die nog twijfelen, een specifieke vraag hebben over een bepaald onderwerp of mee willen praten over wat ze belangrijk vinden in hun gemeente, is deze speeddate een uitgelezen kans om meer duidelijkheid te krijgen. 

Meedoen
De speeddate op vrijdag 11 maart in de Bibliotheek Aalten is van 17.00 tot 19.00 uur. Iedere date duurt maximaal tien minuten, daarna is het tijd om van gesprekpartner te wisselen. Iedereen is welkom om binnen te lopen maar het is mogelijk dat er dan een wachttijd is. De wachttijd kan worden omzeild door aanmelding vooraf in de activiteitenkalender op www.achterhoeksepoort.nl Hier is ook de stemwijzer van gemeente Aalten te vinden.