Varsseveldse wandeltocht

Wandeltocht terug op eerste zondag maart

VARSSEVELD - Vanwege de coronamaatregelen kon de Varsseveldse Wandeltocht in 2021 niet doorgaan op de traditionele eerste zondag van maart. De wandeltocht heeft toen, met groot succes wat deelnemers en organisatie betreft, plaatsgevonden in oktober.

Dit jaar wordt de Varsseveldse Wandeltocht gelopen op zondag 6 maart, dus terug op de eerste zondag van maart.
De afstanden waaruit gekozen kan worden zijn 25, 18, 13 en 10 kilometer. De start en inschrijving van deze afstanden zijn vanaf 8.00 uur in de kantine van sportcentrum van Pallandt aan de van Pallandtstraat 4 in Varsseveld.
Voor de tweede maal is het ook mogelijk om met het gezin een kleine afstand te lopen van vijf kilometer en de start van deze afstand is bij Boomkwekerij Westerveld aan de Oostelijke Noorderboekweg 4 in Varsseveld vanaf 9.00 uur. Bij Boomkwekerij Westerveld bevindt zich ook de pauzeplek voor de lopers van de langere afstanden. Voorinschrijving en betaling voor deze wandeltocht is mogelijk via www.wandel.nl of via www.varsseveldsmannenkoor.nl.
Het inschrijfgeld bedraagt vier euro, voor leden van de KWBN drie euro en kinderen tot en met 12 jaar is gratis.
Ook dit jaar is de organisatie weer in handen van het Varssevelds Mannenkoor in samenwerking met de Koninklijke Wandelbond Nederland. Voor meer informatie zie de site van het mannenkoor en voor vragen mail naar info@varsseveldsmannenkoor.nl.