Clinic voor triatleten bij Natare. Foto: PR

Clinic voor triatleten bij Natare. Foto: PR

Zwemclinic voor triatleten

Sport

AALTEN - De afgelopen jaren heeft het niet door kunnen gaan om de welbekende redenen, maar dit jaar biedt Zwemsportvergadering Natare weer een Zwemclinic speciaal voor triatleten.

Als aan triatleten wordt gevraagd: “Waar zie je het meest tegenop bij de triatlon?” Dan luidt negen van de tien keer het antwoord. “Het zwemmen... Met het fietsen en lopen red ik me wel.” Daar heeft zwemsportvereniging Natare dè oplossing voor, de zwemclinic voor triatleten. 

Vanaf 22 februari 2022 gaat de zwemclinic voor triatleten van start voor leden en niet-leden van Natare. De clinic is tot aan de Triathlon van Aalten op zondag 26 juni te volgen. Zo kunnen triatleten gebruik maken van achttien trainingen voor totaal 75 euro. Per week een training onder de juiste begeleiding die de atleet de juiste zwemslag aanleert. En gegarandeerd zal het resultaat een snellere tijd op de triathlon zijn. Na de clinic voelt de triatleet zich volgens Natare als een vis in het water. 

De trainingen zijn op dinsdagavond  van 17.45 tot 18.30 uur in zwembad ’t Walfort. Aanmelden voor de clinic kan via de website www.natare.nl