Alfa Altec Warm Up Open 2022

Sport

AALTEN - De voorbereidingen voor het 15e Warm Up toernooi van tennisvereniging Altec in Aalten zijn in volle gang. Na twee jaren waarin het toernooi vanwege de coronamaatregelen niet heeft kunnen plaatsvinden, is de organisatie dolblij te kunnen melden dat, gezien de versoepelingen, het toernooi dit jaar wel gespeeld zal worden.

Het tennistoernooi wordt gezien als een mooie en gezellige voorbereiding op de voorjaarscompetitie en is daarom populair bij tennissers uit de hele regio. Het betreft hier een ‘open toernooi’ en is daardoor toegankelijk voor zowel leden van tennisvereniging Altec, als voor leden van andere tennisverenigingen.

Het Alfa Altec Warm Up Open gaat van start op vrijdag 11 maart en eindigt met de finaledag op zondag 20 maart. Alle mogelijke onderdelen (jeugd, enkel, dubbel en mix) staan op het programma in de speelsterkte 4 tot en met 8. Inschrijven voor het toernooi kan tot en met zaterdag 5 maart via www.toernooi.nl of de website van Altec: www.altec.nu.

Geen actieve tennisser, maar wel liefhebber van de sport? Belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom om de spelers, onder het genot van een drankje op het terras, aan te komen moedigen.