Het Golden Oldies Duo. Foto: PR
Het Golden Oldies Duo. Foto: PR

Zondagmiddagmatinee voor senioren met Golden Oldies duo

Muziek

AALTEN - Op zondagmiddag 27 februari is er voor de derde keer een zondagmiddagmatinee. Vanaf 14.30 uur zijn senioren uit Aalten welkom voor een concert van het ‘Golden Oldies duo’. De middag wordt gehouden in het grand café van Stegemanhof (locatie Marga Klompé) aan de Geurdenstraat 1 in Aalten en het optreden begint exact om 15.00 uur.

Speciaal voor senioren heeft dit duo een programma samengesteld met herkenbare liedjes van vroeger maar ook van heden. Trea Staal en Mariske Hekkenberg, al jaren lang vriendinnen en zangcollega’s, hebben hun krachten gebundeld. Ze vormen samen het ‘Golden Oldies Duo’.
De dames zingen hits van de jaren 20 tot muziek van nu. Zo brengen zij een muzikaal reisje door de tijd. De middag is gratis toegankelijk (consumpties zijn voor eigen rekening). Wie er bij wil zijn, moet zich wel van tevoren aanmelden met naam, adres en telefoonnummer. Aanmelding kan tijdens kantooruren tussen 9.00 uur en 12.00 uur bij Figulus, tel. 0543-473993 . De organisatie ligt in handen van Joke Meinen (Marga Klompé) en Richard Jongetjes (talentverbinder). De laatste zondag van maart vindt het laatste concert in deze reeks plaats. Financieel is dit herfst/winter programma mogelijk gemaakt door het Brentanofonds en dr. Cj vaillantfonds.