De lange toonbank (links) in de winkel Wilma's Groente en Fruit. Foto: Eigen foto
De lange toonbank (links) in de winkel Wilma's Groente en Fruit. Foto: Eigen foto

Verbouwing Wilma’s Groente en Fruit

Economie

AALTEN – De Dijkstraat is opgeknapt, de wegwerkzaamheden afgerond, geen overlast meer voor klanten van Wilma’s Groente en Fruit. Het team heeft niet stil gezeten, er staat een grondige verbouwing op stapel. 

Door Karin Stronks

Vanaf zaterdag 19 februari 16.00 uur is de winkel gesloten, op woensdag 23 februari zijn de klanten welkom in de vernieuwde zaak. De overlast door de wegwerkzaamheden zijn voorbij, de winkel is weer goed bereikbaar. Team Wilma’s Groente en Fruit heeft niet stil gezeten, er zijn plannen gemaakt voor een interne verbouwing. Dit heeft tot gevolg dat de winkel een paar dagen zal sluiten. “We hebben besloten een paar dagen dicht te gaan omdat het niet te doen is om klanten te ontvangen en te helpen tijdens deze ingrijpende verbouwing. Als de winkel is gesloten kan de bouw vlotter verlopen”, legt René Rusink uit. 

Wilma: “We hebben nu nog de grote toonbank, daar tegenover de koeling en schappen waar klanten de producten kunnen pakken. Wij pakken de producten nu nog en wegen alles af voor onze klant.” Ze vervolgt: “We gaan voor een winkel waar de klant zelf groente en fruit kan pakken en afwegen, meer zelfbediening dus. Natuurlijk zijn wij als team altijd aanspreekpunt en bereid om mensen te helpen. Dat verandert zeker niet!” Woensdag 23 februari zijn klanten welkom in de vernieuwde zaak. René: “Er volgen nog openingsacties, die staan in de advertentie van ons in deze krant. We hopen met onze vernieuwde winkel weer up to date te zijn en de klant nog beter van dienst te kunnen zijn.”