Sandra Vanreys. Foto: PR
Sandra Vanreys. Foto: PR

Nieuwe single Sandra Vanreys

Muziek

AALTEN - Without you, is de nieuwe single van Aaltense zangeres Sandra Vanreys. Ze schreef zelf de muziek en tekst en is afkomstig van het album Back where I started from, dat vlak voor de coronapandemie werd uitgebracht.

Helaas vielen alle PR werkzaamheden en optredens abrupt stil door de corona lockdown. Nu de vooruitzichten weer iets beter zijn, is met de platenmaatschappij Neo Music besloten, om opnieuw het album met deze nieuwe singeltrack uit te brengen. Een song die in deze tijdsgeest goed past, want Sandra zingt: How long have I been away. Too long for counting all the days I’ve tried so hard to live my life alone Without you……. ‘
Want, wat is een artiest zonder optredens en publiek. Vanaf week 7 (14 februari t/m 20 februari) is de singel uitgeroepen tot ‘Podiumplaat” bij omroep Gelderland. Dit geeft extra aandacht op de radio. Inmiddels hebben vele radiostations de singel Without you toegevoegd aan hun playlist.
Zelfs internationaal wordt er door radiostations positief op gereageerd. Als zangcoach heeft Sandra ook haar zanglessen weer kunnen opstarten en hoopt ze vurig, dat we het ergste van de pandemie nu achter de rug hebben. Vooruit kijken is haar motto. Sandra heeft ook weer plannen voor een nieuw Country Music on the Farm concert op landgoed Eppink in Aalten in de maand juli. Binnenkort wordt de datum bekend gemaakt en volgt er meer informatie hierover.