werk van Willy Doreleijers: Tree-tracking. Foto: PR
werk van Willy Doreleijers: Tree-tracking. Foto: PR

Rondleidingen van textielkunstenaar Willy Doreleijers

Cultuur

BREDEVOORT - Op zondag 27 februari geeft textielkunstenaar Willy Doreleijers om 13.00 en 16.00 uur een persoonlijke rondleiding door de expositie ‘Tijdspinsels’ in de Koppelkerk in Bredevoort. In de rondleiding zal ze nader ingaan op haar werkwijze en de werken waarmee ze momenteel exposeert.

Natuur, evolutie en verstedelijking zijn terugkerende thema’s in het werk van Willy Doreleijers. Met grafische ontwerpen en een spel aan lijnen weet ze deze thema’s met elkaar te verweven en alledaagse zaken met een twist te brengen. Ze speelt in op onderwerpen die momenteel spelen in de maatschappij. Dit resulteert in kleurrijke en grafische werken, waarin de werkelijkheid is geabstraheerd en waarin veel valt te ontdekken.

De reguliere rondleidingen door de expositie die de Koppelkerk om 14.00 en 15.00 uur, zullen die dag worden aangevuld met persoonlijke inbreng van Doreleijers. Aanmelden voor de rondleiding van Willy Doreleijers en de reguliere rondleiding kan via www.koppelkerk.nl. Er is plaats voor maximaal 6 personen per rondleiding.
Entree: 6 euro, inclusief koffie of thee. Aanmelden: www.koppelkerk.nl.