Rechts Hans te Lindert en Rianne Deunk (CDA) in gesprek met cliënten van Estinea. Foto: PR
Rechts Hans te Lindert en Rianne Deunk (CDA) in gesprek met cliënten van Estinea. Foto: PR

CDA Aalten-Dinxperlo in gesprek met cliënten van Estinea

Politiek

AALTEN/DINXPERLO - In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart is het CDA Aalten-Dinxperlo in gesprek geweest met veel inwoners. Zo ook met cliënten van Estinea.

Vrijdag 4 februari zijn Rianne Deunk en Hans te Lindert te gast geweest op De Hoven om het verkiezingsprogramma toe te lichten en uitleg te geven. Rianne Deunk, de nummer twee op de kieslijst van het CDA, legt uit: “Wij zijn een lokale partij die er is voor álle inwoners. Ongeacht waar men woont, wat men gelooft of welke andere achtergrond men ook heeft. Om dat te bereiken willen we niet teveel praten óver onze inwoners maar vooral praten mét onze inwoners.”

Tijdens het gesprek waren vanuit Estinea drie cliënten en coach van het team Samen Sterk Tjerk Nijhuis aanwezig. Het was een erg leuk en waardevol moment. “Het is erg verhelderend voor iedereen maar zéker ook voor ons zelf om zaken zo simpel mogelijk uit te leggen, het liefst met hele praktische voorbeelden. De politiek dreigt steeds verder van de mensen af te staan en wij willen die ontwikkeling omdraaien. Door dichtbij te zijn, door te luisteren en door goed uit te leggen. Vanmiddag heeft hier zeker aan bijgedragen”, aldus Rianne.