Neil Diamond Memories Band. Foto: Eigen Foto

Neil Diamond Memories Band. Foto: Eigen Foto

Neil Diamond tribute in De Hofnar in Aalten

Cultuur

AALTEN - Zaterdag 19 februari vanaf 20.00 uur treedt de Neil Diamond MemoriesTributeband op in Evenementencentrum De Hofnar in Aalten. De band neemt gasten mee terug naar de glorietijd van Neil Diamond in de jaren ‘70. 

Neil Diamond is ruim 50 jaar actief in de muzieksector en heeft meer dan 130 miljoen albums verkocht. De Amerikaanse levende legende heeft zijn internationale succes te danken aan zijn charisma, een ijzersterke live-reputatie en natuurlijk een berg onsterfelijke hits. ‘Sweet Caroline’, ‘Girl, You’ll Be A Woman Soon’, ‘Solitary Man’, ‘I Am…I Said’, ‘Cracklin’ Rosie’ zijn enkele voorbeelden hiervan. 

De lijst is eindeloos, de songs zijn tijdloos. De Nederlandse Neil Diamond Memories Tributeband neemtd het publiek mee terug naar de glorietijd van Neil Diamond in de jaren ’70 en naar de sfeer van zijn legendarische concerten ‘Hot August Night’ en ‘Love at the Greek’. De Neil Diamond Memories band bestaat uit een mix van elf ervaren en bevlogen muzikanten, die veel ervaring hebben opgedaan in theaters, op festivals en in verschillende muzikale projecten. 

Samen delen zij de passie voor de legendarische concerten die Neil gaf in de jaren ‘70, toen hij als singer-songwriter en showman op zijn hoogtepunt was. De Neil Diamond Memories Tributeband is op zoek gegaan naar de chemie en emotie die tijdens deze concerten voelbaar waren. 

Bezoekers kunnen genieten van een spetterende show, geïnspireerd op de energieke klanken van de meest gewaardeerde meesterwerken van Neil Diamond. Niet alleen voor de fans maar een aanrader voor alle muziekliefhebbers. 

Voor meer informatie over de voorstelling kan men terecht op de website www.streektheateraalten.nl en https://youtu.be/MvQsNvHMYQI 

Het concert begint om 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur. Kaarten à 17,50 euro zijn verkrijgbaar via www.streektheaterAalten.nl, bij Messink en Prinsen, Landstraat 39 in Aalten, Meneer Kees, Landstraat 7 in Aalten of ’s avonds, voor zover voorradig, aan de kassa van het evenementencentrum De Hofnar, Polstraat 7 te Aalten.